Szolgáltatásaink

Automatizált előszűrés<br>

Automatizált előszűrés

Az előszűrés célja, hogy gyorsan de maximális hatékonyság mellett tudja a páciens feltérképeztetni a testén lévő anyajegyeket, valamint azokat kiértékeltetni.

Komplett anyajegyszűrés <br>

Komplett anyajegyszűrés

A komplett anyajegyszűrés lényege, hogy a teljes test feltérképezésén, valamint a rajta található anyajegyek kielemzésén túl helyben szakorvos által videódermatoszkópos vizsgálat is zajlik, ezzel egyedülálló módon valósítható meg a teljes testtérképes anyajegyszűrés.

Másodlagos szakvélemény <br>

Másodlagos szakvélemény

Az anyajegyek vizsgálata főleg azon páciensek esetében akiknek több,mint 50 anyajegye van nem egyszerű feladat. Pontosabb véleményt tudnak alkotni azok az orvosok, akik képesek az anyajegyről digitális dermatoszkópos felvételt készíteni, hiszen számukra könnyebben és pontosabban nyomon követhető az adott anyajegy változása.

Anyajegy eltávolítás <br>

Anyajegy eltávolítás

Az ősz és a tél ideális időszak arra, hogy az évente javasolt anyajegy szűrést elvégeztessük. Ha a bőrgyógyász a vizsgálat során gyanús anyajegyet talál, akkor javasolni fogja az eltávolítását.

Onkológiai tanácsadás<br>

Onkológiai tanácsadás

 A műtét során eltávolított bőrdarabot eltávolítás után el kell küldeni szövettanászhoz, aki azt mikroszkóp alatt részletesen kielemzi, szintén a daganatokra jellemző sokszor nem egyértelmű  jeleket kutatva, de már a sejtek szintjén is.


Online bejelentkezés
Bejelentkezés kivizsgálásra és kezelésre az Anyajegyszűrő Központba:
+36 30 374 89 32
Nálunk az orvos nézi meg az anyajegyet, orvos a fényképen túl élőben is vizsgál, tapint, véleményez.
orvos válaszol

Kérjük, töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot. 

Név:

E-mail:

Az Ön kérdése