Kapcsolat

Tisztelt Látogatónk!

Köszönjük a bizalmát, hogy anyajegyszűrésre minket választ. Vizsgálati, konzultációs, kezelési, szűrési időpontokkal az alábbi elérhetőségeken állunk szíves rendelkezésére:

Cím: 1015 Budapest, Ostrom utca 16. 3-as rendelő
E-mail cím: info@anyajegyszurokozpont.hu
Telefonszám: +36 30 374 8932

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig 8:00-20:00 óra között
Minden második hétvégén szombaton 10 órától előzetes időpont egyeztetés alapján. A szabad időpontokról érdeklődjön recepciónkon.

Megközelítés:

Anyajegyszűrő Központunk Budapest I. kerületében, az Ostrom u. 16. szám alatt található. Bejutáshoz kérjük az "14" kapucsengőt megnyomni.

Központunk frissen nyitott, három rendelős orvosi központ. Vendégeink kényelmét hangulatos váró, figyelmes személyzet, színvonalas rendelőhelységek biztosítják. Látogasson meg minket, hogy anyajegyszűrését Budapesten a magas színvonalon végeztethesse el! Rendelőink a legmodernebb eszközökkel lettek felszerelve, hogy a legátfogóbb és legpontosabb eljárásokkal tudjuk az ön egészséget megőrizni, visszaállítani.

Tömegközlekedéssel:

4-6 villamossal / piros metróval a Szél Kálmán térig, majd onnan gyalog kb. 5 perc

Megközelítés autóval:

Szél Kálmán tér felől - Ostrom u.
Clark Ádám tér felől - Bem rkp. - Csalogány u. - Széna tér - Szél Kálmán tér (Krisztina krt. és Szilágyi Erzsébet fasor kereszteződésben megfordulni) - Ostrom u.
Nyugati pályaudvar felől - Szent Isván krt. - Margit híd - Margit krt. - Széna tér - Szél Kálmán tér (Krisztina krt és Szilágyi Erzsébet fasor kereszteződésben megfordulni) - Ostrom u.
Óbuda felől - Margit krt. - Széna tér - Szél Kálmán (Krisztina krt és Szilágyi Erzsébet fasor kereszteződésben megfordulni) - Ostrom u.

Fizető parkolási lehetőség az utcában illetve a Mammut üzletközpontban.

Érkezés:

Megkérünk minden kedves Vendégünket, hogy a szükséges adminisztráció miatt az anyajegyszűrésre érkezzen néhány perccel korábban rendelőnkbe. A vizitekre hozza magával TAJ számát, ami a receptíráshoz lehet szükséges. Együttműködésüket előre is köszönjük!

Tisztelt Betegünk!

Örömünkre szolgál, hogy betegségének kivizsgálására, gyógyítására az Anyajegyszűrő Központot választotta. Orvosaink és segítő munkatársaink azon lesznek, hogy az Ön elvárásait maximálisan teljesítsük. A pontos és zökkenőmentes betegellátás segítéséről előjegyzési rendszerünk gondoskodik. Az előjegyzett időpont vállalásával a Anyajegyszűrő Központ biztosítja a kért szakorvosi kezelés elvégzését. Az előjegyzési rendszer feltételezi az adott szakorvosi ellátás átlagos időszükségletét (30 perc) ahhoz, hogy az előjegyzés szerint a betegek várakozás nélkül kerüljenek a szakorvosi rendelőbe.

A gondos tervezés és a pontos előjegyzési gyakorlat betartása mellett is előfordulhat azonban, hogy torlódás alakul ki egyes rendeléseknél. Ez adódhat a tervezettnél hosszabb időt igénylő betegellátásból, de nem ritka az előjegyzett időpontnál későbbi érkezésből származó csúszás sem, amelyet sajnos csak a következő beteg várakoztatásával tud a rendszer korrigálni. Ilyen esetben kérjük megértését. Amennyiben olyan helyzet alakul ki, amely az Ön számára kifogásolható, kérjük forduljon a recepcióhoz, ahol megfelelő tájékoztatást kap.

Bejelentkezéssel kapcsoaltos adatkezelési információk

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy szolgáltatásainkról személyes érdeklődés, szolgáltatásainkra bejelentkezés az egészségügyi törvényben (1997. évi CLIV. törvény) meghatározott egészségügyi ellátás része, ezáltal az Ön által az érdeklődés illetve bejelentkezés során megadott, általunk elkért személyazonosító-, személyi- és egészségügyi adatainak általunk való kezeléséhez az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló 1997. évi XLVII. törvény 12§ (2) bekezdése értelmében Ön hozzájárulását adja.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy egészségügyi szolgáltatónk (Budai Allergiaközpont) a Prima Medica EgészségHálózat (www.primamedica.hu) tagja, központi ügyfélszolgálatát a Prima Medica Ügyfélszolgálat látja el, így az Ön által bejelentkezéskor megadott adatokat a Prima Medica Ügyfélszolgálatot üzemeltető T&G Health Kftnek, mint adatfeldolgozónak átadjuk a bejelentkezéssel, időpontegyeztetéssel kapcsolatos ügyek gördülékeny intézése, Önnel kapcsolattartás érdekében - személyes érdeklődésével, bejelentkezésével ezen átadáshoz Ön hozzájárulását adja.

További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat.

Köszönjük, hogy az Anyajegyszűrő Központot tisztelte meg bizalmával!

Térkép

Az Anyajegyszűrő Központ üzemeltetője a West Health Kft (1015 Budapest, Ostrom u. 16.).
Adószáma: 24237961-2-41
Adatkezelési regisztrációs szám: NAIH-61115/2012.

Anyajegyszűrés Budapesten a Széna térnél


Online bejelentkezés
Bejelentkezés kivizsgálásra és kezelésre az Anyajegyszűrő Központba:
+36 30 374 89 32
Nálunk az orvos nézi meg az anyajegyet, orvos a fényképen túl élőben is vizsgál, tapint, véleményez.
orvos válaszol

Kérjük, töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot. 

Név:

E-mail:

Az Ön kérdése