Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

Az Anyajegyszűrő Központ a Prima Medica Egészséghálózat tagja

dr. Babai László Módosítva: 2020.11.16 13:34

Mit gondol a milliárdos árbevételű magánegészségügyi szolgáltató a koronavírus járványról, milyen innovációval, lehetőségekkel lehet előre menekülni ebben a helyzetben? Dr. Babai László, az Anyajegyszűrő Központot is magában foglaló Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója a hálózat történetéről és jelenéről beszélt a portfolio.hu-nak.

Anyajegyszűrő Központ – a Prima Medica Egészséghálózat része

Prima Medica Egészséghálózathoz tartozó egészségközpontok Magyarország egyik első magánrendelői voltak, 2004-ben indultak útjukra. A jelentősebb árbevétel-növekedés, évente 20 százalék körüli, 2012-2013-tól kezdődően indult meg, 2020 év elejére megvalósult a havi 4000 fölötti páciens-találkozás, nettó árbevétel tekintetében pedig 2019-ben az 1,2 milliárd forint.
- Mi szakmailag specializált járóbeteg-rendelő vagyunk. Nem az a célunk, hogy minden szakmát lefedjünk, viszont cél, hogy amit lefedünk, ott a lehető legmagasabb szakmai színvonalat tudjuk nyújtani. Az Anyajegyszűrő Központ fejlesztése is folyamatos, egyik legmodernebb módszerünk a teljes testtérképes anyajegyszűrés és a mesterséges intelligenciát ötvöző szűrés, amelynél automatizált felvételek segítenek felfedezni az új elváltozásokat, a régi anyajegyek változásait, ezzel lehetővé téve a bőrdaganatok minél korábbi stádiumban történő felfedezését. Nagy erősségünk emellett, hogy minden központunkban szakmailag elismert, rangos orvosok dolgoznak, akik már nagyon sok mindent letettek az asztalra és akik számára a szakmai fejlődés és kihívások mindennél fontosabbak – hangsúlyozta dr. Babai László, a Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója.
A napokban induló fejlesztésünk az ügyfélkapunkba és orvosi informatikai rendszerünkbe épített videós távkonzultációs modul, mellyel kényelmesen, egy platformon tudjuk megoldani a teljes távkonzultációs folyamatot bejelentkezéstől, fizetésen keresztül a konzultáción át a dokumentációig.
A teljes cikk itt olvasható:

Koronavírus, egészségügyi törvény, orvosok - mit tervez a milliárdos árbevételű magánhálózat?

Téma szakértői

dr. Vincze Ildikó

dr. Vincze Ildikó

bőrgyógyász, kozmetológus
dr. Szántó Hajnalka

dr. Szántó Hajnalka

bőrgyógyász, allergológus és klinikai immunológus
Bojti Szilvia

Bojti Szilvia

asszisztens

Online bejelentkezés
Bejelentkezés kivizsgálásra és kezelésre az Anyajegyszűrő Központba:
+36 30 374 89 32
Nálunk orvos nézi meg az anyajegyet, az orvos a fényképen túl élőben is vizsgál, tapint, véleményez

Munkatársaink

dr. Csapó Zsolt PhD
dr. Csapó Zsolt PhD
dr. Vincze Ildikó
dr. Vincze Ildikó
dr. Borbola Kinga
dr. Borbola Kinga
dr. Szántó Hajnalka
dr. Szántó Hajnalka
dr. Medgyesy Gábor
dr. Medgyesy Gábor
orvos válaszol

Kérjük, töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Név:

E-mail:

Az Ön kérdése

Prima Medica Egészségközpontok