Automatizált anyajegyszűrés

mesterséges intelligenciával

Automatizált anyajegyszűrés Létrehozva: 2017.05.22 Módosítva: 2019.05.13

Az automatizált anyajegyszűrés központunk új szolgáltatása, ahol maximálisan kihasználjuk a FotoFinder Moleanalyzer pro® készülék legmodernebb technikának köszönhető tulajdonságait és rendelőnkben lévő, bőrgyógyász szakorvosaink kiemelkedő szaktudását pácienseink biztonsága érdekében. A szolgáltatást választva a vizsgálat mielőbb megtörténi, az esetleges kóros elváltozásra mielőbb fény derül, így a kezelés is mielőbb elkezdhető.

Bőrrák előszűrés, teljes testtérképes anyajegyszürésA FotoFinder Moleanalyzer pro® készülékkel azon túl, hogy 120X nagyításban, és tökéletes fényviszonyoknak köszönhetően történik a teljes test felszínének feltérképezése, így az anyajegyekről tökéletese képet kapunk, de a mesterséges intelligenciának köszönhetően, mely programmal a készüléket ellátták, a problémás anyajegyekre már a vizsgálat alatt fény derül, és megjelölésre kerül.

Mesterséges intelligenciával a bőrrák ellen

Anyajegyszűrő Központunk által használt, mesterséges intelligenciával ellátott készülék egy nagyon sokrétű tanulási programmal működik. A mesterséges neurális hálózatok lehetővé teszik, hogy biológiai tanuláshoz hasonló komplex, gépi tanulás jöhessen létre. Moleanalyzer pro algoritmusának „Táplálás”  nagyszámú dermoszkópos képpel lett kiképezve , illetve a hozzájuk tartozó információk is a programba kerültek, miszerint jó vagy rosszindulatú az elváltozás. A FotoFinder Moleanalyzer pro® készülék ezzel is tudja a szakorvos munkáját segíteni.

Az automatizált anyajegyszűrés alkalmával nem szükséges olyan időpontot várni, amikor a vizsgálat alkalmával szakorvos is jelen van, mely központunk alapszolgáltatásánál elengedhetetlen, de természetesen a kapott leletet elismert szakmai háttérrel, és nagy szaktudással bíró, bőrgyógyász szakorvos is ellenőrzi, illetve szükség esetén szakorvosi konzultációra is sor kerül.

Automatizált anyajegyszűrés előnyei:

  • nagy felbontású fényképen kerülnek rögzítésre az anyajegyek
  • mesterséges intelligencia általi értékélés a szakorvosi véleményezés mellett
  • bőrrák rizikóbecslés

Az anyajegyek száma, mérete és színe évente változik. A rosszindulatú elváltozások mielőbbi diagnosztizálása akár életeket is menthet. A bőrgyógyász szakorvosok ajánlása szerint érdemes évente ellenőriztetni a bőrelváltozásokat.

Kinek javasolt a bőrrák előszűrésen részt venni?

  • aki azt tapasztalja, hogy az anyajegye színe, alakja vagy mérete megváltozott,
  • hirtelen az anyajegyük száma megnőtt és szeretnék magukat biztonságban érezni, mielőbb diagnózist kapni

A rosszindulatú elváltozások mielőbbi diagnosztizálására, a kóros anyajegy eltávolítására és a kezelés mielőbbi elkezdésére van szükség ahhoz, hogy ne a kór legyőzhető lehessen. Az automatizált anyajegyszűrés szolgáltatásunkkal nem marad kétségek között. A fotókon kívül online szakorvosi értékelést is kap, illetve lehetőség van az értékelést adó szakorvossal történő személyes konzultációra. Gyors diagnózis, gyors segítség a bajban!

Az előszűrés nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, csak előszűrésként szolgál!

Kapcsolódó videók


Visszalépés az előző oldalra...


Online bejelentkezés
Bejelentkezés kivizsgálásra és kezelésre az Anyajegyszűrő Központba:
+36 30 374 89 32
Nálunk az orvos nézi meg az anyajegyet, orvos a fényképen túl élőben is vizsgál, tapint, véleményez.
orvos válaszol

Kérjük, töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot. 

Név:

E-mail:

Az Ön kérdése