Rendszeres kontroll

összehasonlító felvételekkel

dr. Vincze Ildikó Létrehozva: 2017.05.22 Módosítva: 2019.04.29

A nyomonkövetés feltétele, hogy az anyajegyekről valamint a testről készült fénykéek standard körülmények között történjenek, hogy tökéletes legyen a reprodukció.

1) Test felszínen lévő anyajegyek rögzítése és követése

Gyakori, hogy annak ellenére, hogy bőrünk a leg szemelőtt lévő testrészünk alig vesszünk észre rajta elváltozásokat. Az anyajegyek számát is nehzéz követni, plána az elhelyezkedésüket, főleg azokank akiknek több, mint 50 db anyajegyük van.

anyajegyszűrés

Speciális teljes testtérképes anyajegyszűrésnél a páciens bőrén lévő elváltozásokat, anyajegyeket rögzítjük, melyet bármikor meg lehet ismételni. Az ismételt felvételekkel a szoftver automatikusan összahsonlítja a korábban készült képekkel, így megjelennek az új anyajegye vagy azok amelyek megváltoztak.

2) Videodermatoszkópos anyajegy rögzítés

A dermatoszkóp 20-120x nagyításra képes így a legapróbb elváltozás is látható rajta. A jövőben készült képet össze tudja a kezelő orvos hasonlítani egymással, méreteit le tudka mérni, színbeni eltéréseket is láthatóvá teszi az új technológia.

3) Komplex összehasonlítás

anyajegyszűrés, anyajegy változás követésA dermatológus a videódermatoszkóppal készült képeket rá tudja helyezni a páciensről készült teljes tesztfelszín térképre, így sokkal könnyebb a jövőben azonosítani vagy egyáltalán megtalálni. Ez az eljárás sokkal pontosabb és megbízhatóbb követést nyújt mind a beteg és az orvos számára.

Kapcsolódó videók


Visszalépés az előző oldalra...


Online bejelentkezés
Bejelentkezés kivizsgálásra és kezelésre az Anyajegyszűrő Központba:
+36 30 374 89 32
Nálunk az orvos nézi meg az anyajegyet, orvos a fényképen túl élőben is vizsgál, tapint, véleményez.
orvos válaszol

Kérjük, töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot. 

Név:

E-mail:

Az Ön kérdése