Második szakvélemény

hazai és nemzetközi bőronkológusok által

anyajegyszurokozpont.hu Létrehozva: 2017.05.22 Módosítva: 2019.04.29

Az anyajegyek vizsgálata főleg azon páciensek esetében akiknek több,mint 50 anyajegye van nem egyszerű feladat. Pontosabb véleményt tudnak alkotni azok az orvosok, akik képesek az anyajegyről digitális dermatoszkópos felvételt készíteni, hiszen számukra könnyebben és pontosabban nyomon követhető az adott anyajegy változása.

Másodszakvélemény:

Másodszakvéleményre sok esetben azért van szükség mert „Több szem, többet lát” elvet követve a második orvos olyan elváltozásokat is észlelhet amit az első orvos nem vett észre. Ma már a leguljabb eljárásoknak köszönhetően ezt is lehet minimalizálni, hiszen léteznek olyan gépek, melyek a páxiens összes anyajegyét feltudják térképezni néhány perc alatt ezzel segítve a vizsgálatot végző orvos munkáját. Fontos megjegyezni azonban, hogy egyetlen gép sem tudja jelen pillanatban helyettesíteni az orvos tapasztalatát és szaktudását, így munkája nélkülözhetetlen.

Bevett szokás a bőrgyógyászok körében, hogy egy anyajegyet több dermatológus is megnéz team munkában ezért erre nálunk is van természetesen lehetőség ha erre a páciens igényt tart. Az egyedülálló technikánknak köszönhetően anélkül tudja  a szakorvos felállítani a másodlagos véleményt, hogy a páciensnek nem kell jelen lennie. A szoftver képes 20-120 szoros nagyításban megmutatni az anyajegyet pontosan ugyan ott, ahol az a páciensen elhelyezkedik.

Kapcsolódó videók


Visszalépés az előző oldalra...


Online bejelentkezés
Bejelentkezés kivizsgálásra és kezelésre az Anyajegyszűrő Központba:
+36 30 374 89 32
Nálunk az orvos nézi meg az anyajegyet, orvos a fényképen túl élőben is vizsgál, tapint, véleményez.
orvos válaszol

Kérjük, töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot. 

Név:

E-mail:

Az Ön kérdése