Anyajegyvizsgálat
dr. Rózsa Annamária dr. Rózsa Annamária 2017.05.22

Az anyajegyvizsgálat minden esetben dermatoszkóppal, szemrevételezéssel és tapintással történik, hiszen csak így lehet megfelelő konzekvenciát elvonni az anyajegy állapotáról. 

Videodermatoszkópos anyajegyvizsgálat

videodermatoszkóp, anyajegyvizsgálatA kézi dermatoszkóp, tulajdonképpen egy nagyító lencse, amely a bőr felületét 10x nagyítás mellett mutatja a vizsgálatot végző orvosnak. Ezzel szemben ma már, ahogy az Anyjegyszűrő Központban is, sepciális csúcs technológiás videodermatoszkópot használnak az Anyajegyszűrő Központ bőrgyógyászai. Ez a videodermatoszkóp gép a 120x nagyítás mellett speciális lámpákkal is fel van szerelve, hogy ezzel segítse az alapos anyajegyvizsgálatot. Ezen túl már olyan extra lehetőségek is biztosítottak, mint az anyajegy helyének rögzítése, anyajegy méreteinek, alakjának színenek rögzítése, valamitn a nyagyított kép rögzítése. Ezen adatoknak köszönhetően az orvos fél-egy-két év távlatából is egzakt módon tudja elvégezni az összehasonlítást, ezzel biztosítva a változások nyomonkövetését az anyajegyvizsgálat alapját.

videodermatoszkóp

Teljes testes anyajegyvizsgálat

Ebben az esetben a teljes testről készült fotókon található anyajegyek kerülnek rögzítésre, mely a standard körülményeknek és a modern technikának köszönhetően bármikor újra elkészíthetőek, így összevethetőek egy korábbi képpel. Ezzel az eljárással nyomonkövethető az anyajegyek számának változása, egy anyajegy méretének növekedése, színbeli változása.

A fényképezést követően pedig a szakorvos a videodermatoszkóp segítségével hihetetlen minőségű makro felvételeket tud készíteni az anyajegyről, hogy minél pontosabb diagnózist tudjon felállítani.

A fent említett lehetőségeknek köszönhetően különleges az Anyajegyszűrő Központ anyajegyszűrése, hiszen a két legfonosabbra koncentrálva: -az anyajegyek nyomonkövetését és azok vizsgálatát tudja megoldani egy vizsgálat alatt a legmagasabb fokon a dermatológus.

Videodermatoszkópos anyajegyvizsgálat a legmodernebb felszereléssel Budapesten az Anyajegyszűrő Központban.

Kapcsolódó cikkek, melyek érdekelhetik Önt
Bejelentkezés  kezelésére:

Anyajegyszűrő Központ

+36 70 621 2433

Kapcsolódó videók


Visszalépés az előző oldalra...


Online bejelentkezés
Bejelentkezés kivizsgálásra és kezelésre az Anyajegyszűrő Központba:
+36 30 374 89 32
Nálunk az orvos nézi meg az anyajegyet, orvos a fényképen túl élőben is vizsgál, tapint, véleményez.
orvos válaszol

Kérjük, töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot. 

Név:

E-mail:

Az Ön kérdése