Professzionális<br>

Professzionális

anyajegylevétel

anyajegyszurokozpont.hu Létrehozva: 2017.05.22 Módosítva: 2019.06.12

A bőrgyógyász által eltávolításra ítélet anyajegyeket az anyajegyműtétekben nagy gyakorlattal rendelkező plasztikai sebészek, sebészek távolítják el. Minden eltávolított anyajegyet szövettani vizsgálatra küldünk.

Az utóbbi években megnövekedett a bőrrákos megbetegedések száma az egész világban így Magyarországon is. A napfény összetételének megváltozása, illetve a barnulási szokások tehetőek felelőssé a megnövekedett bőrrák számának. A bőrrák kialakulása megelőzhető, illetve maga a betegség még időben diagnosztizálható (az anyajegyszűrés során), ha betartjuk a napozásra vonatkozó szabályokat, és rendszeresen részt veszünk szakemberek által, a legtöbb információt adó teljes testtérképes anyajegyszűrésen és digitális videó dermatoszkópos készülékkel végzett anyajegyszűrésen.

A bőrrák és melanóma kezelése

Tudomány jelen állása szerint a bőrrák és a melanóma egyetlen kezelési lehetősége, hogy az anyajegyszűrés alkalmával vizsgált, kóros bőrelváltozásokat sebészeti úton a sebész eltávolítja. Ilyenkor kifejezetten ügyelni kell arra, hogy megfelelő mélységben és széllel vegye ki a sebész a bőrdarabot, elváltozást az anyajegylevétel alatt hogy ne maradjon a páciensben egyetlen problámás bőrfelület sem. Ennek a kivett darabnak a szövettani vizsgálatával állapítható meg, hogy a kimetszés sikeres volt-e, valamint milyen típusú volt az elváltozás.

Anyajegylevétel

Sokan félnek az anyajegyek eltávolításától (anyajgylevételtől) a keletkező heg miatt, pedig ha azt megfelelő szakember végzi el, és a páciens betartja azokat a tanácsokat amit a plasztikai sebésztől kap akkor bizonyos méretekben akár heg nélkül is gyógyulhat az anyajegy helye az eltávolítást követően.

Erre speciálisan képzett plasztikai sebészt kell keresni, aki megfelelő végési technikával és varrási módszerrel biztosítja az esztétikus megjelenést.

Professzionális anyajegylevétel

Professzionális anyajegylevételVannak anyajegyek, melyek mérete már önmagában nem tenné lehetővé a tökéletes heg keletkezését. Ennek egyik oka a nagy méret. Ebben az esetben professzionális módon lebeny plasztika alkalmazásával oldja meg a plasztikai sebész, hogy minimális heggel gyógyuljon az adott bőrfelület az anyajegylevételt követően.

Lebenyplasztika esetén a kivágott területre a test más területén lévő bőrfelesleget ültet a plasztikai sebész. Ebben az esetben gondoskodnia kell az új bőr vérellátásáról, rögzítéséről, hogy teljesen beépülhessen a páciens sebébe, ezzel csökkentve a heg nagyságát. Ezért nagyon fontos, hogy az anyajegylevétel mindig szakképzett sebész által történjen, hogy elkerülhesse a nemkívánt elváltozásokat.

Anyajegylevétellel kapcsoaltban keresse szakértő kollégáinkat a +36 30 374 8932 -es telefonszámon. 

Kapcsolódó cikkek, melyek érdekelhetik Önt

 

Bejelentkezés anyajegy eltávolításra:

Anyajegyszűrő Központ

+36 30 374 8932

Téma szakértői

dr. Csapó Zsolt

dr. Csapó Zsolt

sebész
dr. Medgyesy Gábor

dr. Medgyesy Gábor

sebész
dr. Gyarmati Csaba

dr. Gyarmati Csaba

plasztikai sebész

Online bejelentkezés
Bejelentkezés kivizsgálásra és kezelésre az Anyajegyszűrő Központba:
+36 30 374 89 32
Nálunk orvos nézi meg az anyajegyet, az orvos a fényképen túl élőben is vizsgál, tapint, véleményez

Munkatársaink

dr. Borbola Kinga
dr. Borbola Kinga
dr. Csapó Zsolt
dr. Csapó Zsolt
dr. Medgyesy Gábor
dr. Medgyesy Gábor
dr. Pánczél Gitta
dr. Pánczél Gitta
dr. Rózsa Annamária dr. Rózsa Annamária
dr. Rózsa Annamária
dr. Szántó Hajnalka
dr. Szántó Hajnalka
dr. Vincze Ildikó dr. Vincze Ildikó
dr. Vincze Ildikó
dr. Zubek Krisztina
dr. Zubek Krisztina
dr. Gyarmati Csaba
dr. Gyarmati Csaba
Automatizált anyajegyszűrés
Automatizált anyajegyszűrés
orvos válaszol

Kérjük, töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Név:

E-mail:

Az Ön kérdése